*

4 People wrote to us:
 1. Studioul arata impecabil iar antrenorii isi fac treaba foarte bine. Ma bucur ca v-am descoperit.
  Keep it up!


  August 16, 2014
 2. Eu am facut in adolescenta sport de performanta insa dupa o serie de probleme cu spatele nu am mai continuat. Pentru ca nu mai am voie sa practic orice fel de sport, mi-a fost destul de greu sa gasesc metodele cele mai eficiente de antrenament.
  De Perform Studio am aflat acum o luna jumatate si dupa 5 sedinte sunt foarte multumita de rezultate; durerile de spate s-au ameliorat si corpul meu este mai tonifiat.
  Recomand cu incredere Perfom Studio.


  August 30, 2014
 3. Am mers de curiozitate la o sedinta de proba si am avut parte de o surpriza foarte placuta. E o metoda perfecta de antrenament pentru cei care nu au timp de petrecut prin salile de fitness.


  September 24, 2014
 4. Perform Studio m-a determinat sa ma reintorc la sport dupa o pauza de 18 ani.


  September 26, 2014

Ce spun clientii nostri?

 •     

  Studioul arata impecabil iar antrenorii isi fac treaba foarte bine. Ma bucur ca v-am descoperit. Keep it up!
  Alex, 29 de ani
 •     

  Am mers de curiozitate la o sedinta de proba si am avut parte de o surpriza foarte placuta. E o metoda perfecta de antrenament pentru cei care nu au timp de petrecut prin salile de fitness.
  Mircea, 28 de ani
 •     

  Eu am facut in adolescenta sport de performanta insa dupa o serie de probleme cu spatele nu am mai continuat. Pentru ca nu mai am voie sa practic orice fel de sport, mi-a fost destul de greu sa gasesc metodele cele mai eficiente de antrenament. De Perform Studio am aflat acum o luna jumatate si dupa 5 sedinte sunt foarte multumita de rezultate; durerile de spate s-au ameliorat si corpul meu este mai tonifiat. Recomand cu incredere Perfom Studio
  Camelia, 36 de ani


 • "Perform Studio m-a determinat sa ma reintorc la sport dupa o pauza de 18 ani."
  Sorin, 42 de ani